Op zondagmiddag 7 juli 2024 vanaf 12.30 uur organiseren we een matineeconcert in molen ‘De Hoop’ aan het Zijdwerk 15 in Wervershoof. Voor ons gaat optreden trio PEEKAADOO.

Het trio bestaat uit Piet Breg gitaar en zang, Kees Botman cajon en zang en Dorien Delis zang.   Hun repertiore bestaat uit zowel nederlands- als engelstalige, evergreens en  luisterliedjes. Het geheel wordt op humoristische wijze aan elkaar gepraat door Kees.  

Alledrie hebben ze hun sporen al verdiend in de lokale en regionale muziek- en cabaretwereld. Samen doen ze net weer even iets anders. De nadruk ligt op de liedjes. Hun stemmen kleuren prachtig bij elkaar en het plezier in muziekmaken staat bij deze echte muziekliefhebbers voorop. Ze doen (bijna) niets liever dan samen muziek maken en hun publiek een gezellige middag bezorgen.

We nodigen u dan ook van harte uit om te komen genieten van het optreden van dit dit unieke trio.

Een kaartje kost 7,50 euro per persoon inclusief twee kopjes koffie of thee. De consumpties woren voorafgaand aan het concert en in de pauze liefdevol voor u ingeschonken door onze horecavrijwilligers.

Programma

12.30 uur Inloop

13.00 uur tot 13.45 uur eerste deel optreden PEEKAADOO

13.45 uur tot 14.15 uur pauze    

14.15 uur tot 15.00 uur tweede deel optreden PEEKAADOO

15.05 uur Afsluiting

Ons eerstvolgende matineconcert is op zondagmiddag 4 augustus 2024. 

Wilt u meer weten? Let dan op de vervolgpublicaties van ‘Nieuws van de Wervershoofse Molen’ in weekblad Binding en 

www.binding.nl.

Vorig artikelReunie basisschool De Kiem. Terug in de tijd
Volgend artikelEmmy Breg- Sijm gaat met Pensioen