Graag informeert de Dorpsraad jullie over de stand van zaken van het nieuwe zwembad in Wervershoof. In 2023 werd bekend gemaakt dat rond oktober-december van 2024 een haalbaarheidsonderzoek zal worden gepresenteerd over de locatie van het nieuwe zwembad.

De twee locaties zijn: de Westrand en het aangekochte land van Stroet (aan de andere kant van de sloot naast de Westrand). De Dorpsraad is door de gemeente geïnformeerd dat dit al eerder dan verwacht zal worden gepresenteerd. Daar zijn we heel blij mee, dan heeft de raad de mogelijkheid om het zwembad mee te nemen in de begroting. Op 24 juni 2024 zal de gemeenteraad van gemeente Medemblik middels een openbare bijeenkomst worden geïnformeerd over de resultaten van de haalbaarheidsonderzoeken van drie onderwerpen, het nieuwe zwembad in Wervershoof, het dorpshuis Abbekerk en een 2e sporthal in Wognum.

Openbare bijeenkomst
Het is een openbare bijeenkomst voor de gemeenteraad vanuit het college B&W, waarover in april 2024 een uitnodiging gestuurd zal worden. In begin juni 2024 worden ook de achterliggende documenten toegestuurd. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Uw Dorpsraad.

Vorig artikelArie Peereboom bij Herensociëteit de Roos
Volgend artikelSeniorennieuws