De thema dagen: Kerk, Onderwijs en Sport en Verenigingen, hebben we afgesloten. Het tweedaagse evenement van Sport en Verenigingen op de Westrand, was ontzettend leuk. Het weer was goed, veel enthousiaste deelnemers aan de activiteiten, de prutmarathon, de presentatie van de roeivereniging op zaterdag, en de activiteiten op de zondag, bestaande uit de beachvolleybal, -voetbal, -handbal en de wedstrijden op de skeelerbaan. Ook de demo’s van de diverse sporten waren leuk om te zien.

Bij deze willen wij iedereen bedanken die – op wat voor wijze dan ook – hebben bijgedragen om dit evenement tot een goed einde te laten brengen. Al met al konden we (ondanks de wat lage opkomst vanuit ons dorp) met tevredenheid terug kijken op deze dagen.
We hopen wel dat er wat meer enthousiasme komt voor de komende feestdagen op 28-29 en 30 september in de grote feesttent op het Raadhuisplein.

Donderdag 28 september is gepland voor de ondernemers van ons dorp. Onder de professionele leiding van Robbert-Jan Knook, wordt er voor de ondernemers van ons dorp een unieke, avondvullende happening aangeboden. Een culinair team van eigen dorp, zal met producten uit onze streek, een 6-gangen diner serveren en is er muzikale begeleiding van het Wervershover volksorkest. De uitnodigingen voor deze avond zijn verstuurd, maar mochten er bedrijven zijn die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar toch deze geweldige avond willen bijwonen, kunnen zij zich aanmelden bij Sandra Botman op het mail adres m.botman@zonnet.nl. Graag zo snel mogelijk i.v.m. de komende vakantie.

Vrijdag 29 september staat gepland voor alle stichtingen, verenigingen en voor een ieder die deze feestavond bij wil wonen. Stichting Music Events Wervershoof verzorgt de muziek deze gehele avond en wordt uiteindelijk afgesloten met alle musici die ons dorp kent. Er wordt al volop gerepeteerd voor deze avond, dus dit belooft een ware happening te worden die je niet wil missen.

Zaterdagmiddag 30 september, begint er om 14.00 uur een reünie voor Oud-Wervershovers. De fanfare zal rond dit tijdstip starten met een speciaal ingestudeerd concert van een 45 min. Luisteren naar onze fanfare en worden bediend door een ober voor het borreltje of een koppie, maar vooral gezellig bijpraten met alle oud-plaatsgenoten. Voorts staat er nog meer op het program, maar dat zal later bekend worden gemaakt.
Zaterdagavond is het slotfeest en zal muzikaal worden verzorgd door de fantastische band: THE DIRTY DADDIES, die er ook op Dijkpop een waar spektakel van hebben gemaakt. Voor een ieder uit Wervershoof en omgeving is deze avond toegankelijk.

Al met al zal dit een waardige afsluiting zijn van het 200 jarige bestaan van ons dorp Wervershoof. We hopen dan ook op een groots enthousiast publiek in de feesttent op het Raadhuisplein. Namens de organisatie wens ik een ieder een fantastische vakantie en Wervershover Kermis toe, en hoop u te mogen terug zien in de feesttent.

Namens de Stichting 200 jaar Wervershoof, Jos Botman