Four Winds is 2019 begonnen met de opstart van 2 projecten, nl. een winterconcert in 2019 en een groter project in 2021.

Het winterconcert gaat over het neerhalen van barrières, liefde en verbondenheid, en is ingegeven door het 30-jarig jubileum van de val van de Berlijnse muur. Voor 2021 bereiden we ons weer voor op een groot concert zoals we al eerder hebben verzorgd (foto’s staan op onze website).Voor beide projecten zijn we op zoek naar nieuwe leden, om te blijven groeien maar ook om te verjongen.

Nieuwe leden kunnen gratis 4 repetities bijwonen zonder enige verplichting. Je krijgt tijdens deze repetities, en natuurlijk ook daarna, een buddy toegewezen die je gaat helpen waar het nodig is. Word je lid dan krijg je toegang tot onze oefenmuziek.

Four Winds is een enthousiast koor dat voornamelijk popmuziek zingt met zo nu en dan een uitstapje naar een ander genre. Ons koor telt 55 leden die verdeeld zijn over vier stemgroepen: bassen, alten, sopranen en tenoren. Ons koor wordt zowel tijdens de repetities als de optredens begeleid door een vaste pianiste, bij optredens aangevuld met een basgitarist en een drummer. Four Winds repeteert elke maandagavond in de kerk van Oostwoud, van 19.45 tot 21.45 uur.

Lijkt het je leuk om kennis met ons te komen maken, mail dan even naar bestuur.fourwinds@gmail.com of bel met Margreet (0622201319). Dan zorgen wij dat er een muziekmap voor je klaar ligt.

Meer informatie is ook te vinden op www.fourwinds.nl of neem een kijkje op onze Facebookpagina (www.facebook.com/koorfourwinds).