Aan de Appelmarkt in Zwaagdijk staat een prachtig bedrijf: drukkerij De Letter. Een bedrijf dat steeds met de tijd mee gaat. Van innovatie naar innovatie. De nieuwste aanwinst is de Ricoh C7200x, een digitale drukpers die onder andere prachtig wit op bv een zwart of andere kleur karton kan afdrukken. Een druktechniek die garant staat voor een chique en stijlvol effect. Tijdens de Black Friday Deals profiteer je mee van mooie kortingen op nog mooier drukwerk.

35 jaar geleden begon een jonge Jeroen van Galen op een zolder aan de Nieuwsstraat in Wervershoof. De drukkerij groeide snel waardoor nieuwe huisvesting nodig was. Op het WFO- terrein in Zwaagdijk groeide de onderneming door, inmiddels alweer vele succesvolle jaren in een groot pand aan de Appelmarkt waar de nieuwste apparatuur steeds weer zijn intrede doet.

Drukwerk onverminderd populair
Jeroen en zijn team maken met die apparatuur van alles mogelijk; van labels voor de tuinbouw tot hoogwaardig drukwerk voor diverse bedrijven. Zo vindt het drukwerk van Drukkerij de Letter zijn weg naar vele klanten in de regio en door geheel Nederland. Eigenaar/directeur Jeroen van Galen werkt voortdurend aan innovatie in de drukkerswereld. Want hoewel internet inmiddels gemeengoed is en het fysieke drukwerk van de troon leek te stoten, blijken ze prima naast elkaar te kunnen floreren.

Digitale drukpers
Jeroen is terecht trots op zijn bedrijf waarin de Ricoh C7200x als nieuwe aanwinst zijn intrede heeft gedaan. Een digitale drukpers met ongekende mogelijkheden. Of het nu om opvallende reclamefolders, unieke mailingen of familiedrukwerk gaat, deze machine kent geen grenzen.

Wit op zwart
Jeroen heeft in het 35-jarige bestaan van de drukkerij veel ontwikkelingen mogen meemaken. Van innovatie naar innovatie, de drukkerij beweegt altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen op drukwerk gebied. ‘Zo kan deze machine naast witte toner op bv zwart papier drukken, ook een mooie laklaag op uw visitekaart, uitnodiging of reclamefolder mee drukken, om maar iets te noemen. Creatievelingen in de reclamewereld maar ook particulieren kunnen met de tools van deze machine hun hart ophalen’, aldus Jeroen.

Black Friday Deals
Van vrijdag 24 november t/m vrijdag 1 december biedt De Letter speciale Black Friday Deals. Denk hierbij aan een verjaardagskalender met eigen foto’s of kerstkaarten met eigen foto. Informeer naar de mogelijkheden en profiteer van mooie kortingen.

Kom eens binnen
Laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden bij drukkerij De Letter, Jeroen kan met zijn jarenlange ervaring iedere vraag op het gebied van drukwerk beantwoorden en u de beste oplossing aanbieden voor de productie van uw drukwerk. Of het nu een uitnodiging is of een hardloper boek van 200 pagina’s, de mogelijkheden zijn in principe onbeperkt.
De deur staat tijdens openingsuren altijd open aan de Appelmarkt 6, 1681 PE Zwaagdijk. Bellen kan ook 0228-564555.

Vorig artikelGemeente verleent vergunning voor 28 flexwoningen in Andijk
Volgend artikelCyclamenactie succesvol