De fitnessruimte in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof is voorzien van nieuwe apparatuur van het merk Matrix. De nieuwe apparatuur past in de nieuwe visie, waarbij de toestellen slechts een middel zijn om de sporters zijn of haar sportdoelen te laten behalen.

We zullen je helpen met het realiseren van jouw goede voornemens in het nieuwe jaar, want de kans is groot dat je je hebt voorgenomen om te starten met sporten of om meer te gaan bewegen. Om je over de  drempel te halen organiseren we op zondag 13 januari een open dag zodat je kunt kennismaken met de club en de nieuwe apparatuur. Wanneer je je deze dag inschrijft als nieuw lid bespaar je op het inschrijfgeld t.w.v. € 25 en krijg je een JBL speaker cadeau!

Onze succesmethode
We gaan met onze nieuwe leden van start met een Fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je  bij ons komt sporten intensief begeleid wordt.

Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we je trainingsschema en passen we dit waar nodig aan, kunnen we een meetafspraak inplannen of jouw conditie opnieuw testen. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen. Uiteraard kun je ook meedoen met onze groepslessen. Het rooster met de daarbij behorende uitleg van de lessen is te vinden op onze website.

Abonnementen voor 3 maanden
Weet je niet zeker of fitness of het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Open dag actie
Natuurlijk gaat onze open dag gepaard met een leuke actie. Wanneer je je op zondag 13 januari tussen 10.00 – 15.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Je kunt je ook de hele dag via de website inschrijven. Ook krijg je een leuke JBL speaker cadeau!

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Twitter, Instagram en Facebook.

In De Dars kan het.

Adres: Europasingel 114, Wervershoof
Telefoonnummer: 0228 – 58 3500
E-mail: info@dedars.nl
Website: www.dedars.nl