Bob Ross

Het nieuwe seizoen bij de Schoof begint vorm te krijgen. Steeds meer bezoekers weten ons weer te vinden voor één of meerdere mogelijkheden en activiteiten die te vinden zijn. Zo staan binnenkort deze activiteiten op het programma:

Geheel nieuw is dat er bij ons vanaf september brigde kan worden gespeeld in de Schoof. Dit zal iedere laatste zondag van de maand plaatsvinden. De eerste ronde is dus 30 september. Het betreft bridge met vrije inloop. De aanvang om 13.30 uur. Inschrijfgeld is €3,- Daarvoor staat een heerlijk kopje thee of koffie klaar en er kan uiteraard een prijsje worden gewonnen.

Het stijldansen gaat ook weer van start! Op 29 september wordt voor het eerst dit seizoen weer gedanst. Zowel alleen gaanden als koppels zijn welkom bij ons. De grote zaal zal zoals gebruikelijk weer worden omgebouwd tot feestelijke balzaal.

Mocht al uw tijd op gaan door alle bezoekjes aan de Schoof, en heeft u daardoor geen tijd meer om uw spullen te repareren? Ook daarvoor hebben wij een oplossing, want het repair café gaat ook weer van start! De eerste edities zijn ‘s ochtends op 26 september vanaf 09.30 uur en op 29 september vanaf 10.00. Dus gooi uw kapotte spullen nog even niet weg, maar kom eerst gerust langs om te kijken of het gemaakt kan worden.

Er wordt hard gewerkt om nieuwe cursussen op te zetten. Houdt daarvoor onze website en facebookpagina goed in de gaten.
Zo hebben wij op 3 november overdag een “Bob Ross” schilder-workshop, het paaldansen is weer gestart en The Cats Aglow staan te trappelen om weer een prachtig concert bij ons te geven!