* Vanaf 1 april ontvangt u 10% korting op de knipbehandelingen! *

Maandag 1 april opent Salon1693 haar deuren in het voormalige pand van Vienna in Wervershoof. De uitgebreide kapsalon is het idee van Renée Smit.

Hoe kwam je op dit idee?
Ik heb ruim 10 jaar voor werkgevers gewerkt in verschillende kapsalons. Overal heb ik mooie ervaringen opgedaan. Na veel trainingen in het kappersvak ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Naast kapster ben ik ook gediplomeerd nagelstyliste en heb ik mij via cursussen bekwaamd in het plaatsen van wimper extensions en het liften van wimpers. Dit maakte voor mij het plaatje compleet voor een kapsalon waar een heleboel mogelijk wordt. En alles onder 1 dak!

Waar ben je gevestigd?
De kapsalon is gevestigd in het voormalige pand van Vienna Mode. De kledingzaak is helemaal omgetoverd tot kapsalon en nagelstudio en heeft een aparte behandelruimte voor wimperstyling. Ik begin daar alleen, maar mijn droom is uit te groeien naar een team. Hier is ook alle ruimte voor.

Op maandag 1 april is de open dag. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom om even te kijken. U kunt natuurlijk ook meteen een afspraak maken. Dat kan ook via internet www.salon1693.nl of telefonisch 0228-586527.

Openingstijden Salon1693:

  • Maandag – gesloten
  • Dinsdag – 9:00 – 20:30
  • Woensdag – 9:00 – 18:00
  • Donderdag – 9:00 – 20:30
  • Vrijdag – 9:00 – 18:00
  • Zaterdag – 9:00 – 13:00
  • Zondag – gesloten

Vorig artikel’t Volksorkest 40 jaar!
Volgend artikelExpositie in Cultura met schilderijen en keramiek