Is jouw goede voornemen een sportiever en gezonder 2020? Kom dan zondag 12 januari naar onze open dag! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in onze fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of onze club bij jou past! Wanneer je je inschrijft tijdens de open dag op 12 januari profiteer je van onze open dag actie! Je betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvangt een JBL speaker cadeau!

Vanaf december hebben wij een nieuw apparaat: de Booty Builder. Met dit fitnessapparaat train je je billen op de meest effectieve manier!

De Booty Builder is ontworpen om de heupbeweging te versterken. Dit apparaat is gebaseerd op de hip-thrust beweging. Je hebt geen benches en losse gewichten meer nodig! Geen risico op het verliezen van je balans of op het omvallen van het bankje: onze Booty Builder is gebouwd op een stabiel platform dat erg comfortabel en gebruiksvriendelijk is! Ga jij ook voor mooie, ronde billen deze zomer? Start dan op tijd met trainen! Kom de Booty Builder uitproberen tijdens de open dag!

Onze succesformule
We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er no geen tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen! Naast fitness bieden wij ook verschillende groepslessen aan!

Abonnementen voor 3 maanden
Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kun je kosteloos jouw abonnement tijdelijk stopzetten, mocht je bijvoorbeeld op vakantie gaan.

Open dag actie
Tijdens onze open dag kun je profiteren van een leuke actie! Wanneer jij je op zondag 12 januari tussen 10.00 – 16.00 uur inschrijft als nieuw lid hoef je geen inschrijfgeld te betalen t.w.v. € 25,-. Daarnaast ontvang je bij jouw inschrijving een JBL speaker cadeau! Om te profiteren van deze open dag actie kun je ook de hele dag via de website inschrijven.

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Instagram en Facebook.

In De Dars kan het.