Studio Buurtje 17 is het nieuwe jaar „natuurlijk“ gestart. Met een nieuwe “look” en nieuwe biologische gezichtsverzorgingsproducten.

Het Duitse merk “Naturgeist” biedt een uitgebreide en complete lijn aan natuurlijke cosmeticaproducten. Voor alle huidtypen, droog, normaal, vet, gevoelig, ouder en jonger, zijn speciale producten verkrijgbaar. Het zijn fijne, betaalbare producten die de huid zichtbaar en voelbaar mooier maken. Het aanbod aan huidverbeterende behandelingen is enorm, Studio Buurtje 17 kiest voor een gezonde, haalbare en eerlijke behandeling om de huid er op haar mooist uit te laten zien en mooi en gezond te houden.

Veel mensen leven bewuster, eten gezonder en kiezen voor biologische producten. Dit is niet alleen bij voeding van belang maar ook heel belangrijk voor gezichts- en lichaamsverzorging. Het geeft een goed gevoel als je weet dat er in je verzorgingsproducten geen overbodige, meestal chemische stoffen zitten, geen minerale olie, geen parabenen of PEG’s (Een synthetisch ingrediënt wat in cosmetica als emulgator wordt toegepast).

Naturgeist gaat van natuurlijke bestanddelen uit, bijvoorbeeld bijenhoning en extracten van geneeskrachtige kruiden. De producten bevatten veel krachtige voedingsingrediënten als amandel, avocado-olie, bijenhoning, kamille, duizendblad, perzikpit, macadamia etc. en vitamine A, C en E. De producten van Naturgeist zijn ook geschikt voor veganisten omdat er geen dierlijke grondstoffen worden gebruikt en is dierproefvrij.

Wilt u in een mooie en rustige ambience genieten van een heerlijke, verzorgende ontspanningsbehandeling, dan bent u van harte welkom bij Studio Buurtje 17 in Andijk.

Behandelingen uitsluitend op afspraak: Heleen Bergmans, 06-37219590.

www.studiobuurtje17.nl

Vorig artikelStille tocht in Andijk
Volgend artikelTweede roman Bert Kaag verschenen