Op de Peuterspeelgroep Pippeloentje zijn we bezig met het thema Boerderij. Een bezoekje aan een echte boerderij kan dan natuurlijk niet ontbreken. Deze maand zijn we op bezoek geweest bij de boerderij van familie Koopman.

De peuters vonden het geweldig, zoveel koeien en natuurlijk de grote tractors waren heel interessant. Alles waar we het over gehad hadden, zagen we nu in het echt. We hebben de koeien geaaid en als afsluiter hebben we een glas verse melk gedronken. Mmm, heeerlijk!

Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. Een peuterspeelgroep van Berend Botje is vergelijkbaar met een peuterspeelzaal. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. Door samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en de medewerkers. Zo raken ze eraan gewend om in een groep te spelen en door andere volwassenen begeleid te worden. Het maakt de stap naar de basisschool makkelijker.

Plekjes vrij
Er is nog plaats op de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang van Berend Botje in Wervershoof. Kijk op www.berendbotje.nl voor meer informatie en maak een vrijblijvende kostenindicatie.