Bij Smallsteps kinderopvang leren jonge kinderen veel. Heel veel! Om kinderen meer kennis te laten maken met muziek en muziekinstrumenten is er vrijdag 12 mei van 10.00-11.00 uur een workshop vanuit de muziekschool West-Friesland.

Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar, die samen met hun ouders of een andere volwassene (opa/oma/oppas) liedjes willen zingen en muzikale spelletjes willen doen.

Kleine kinderen vinden het heerlijk als er samen met hen gezongen, gedanst en gespeeld wordt. Ze hebben grote belangstelling en aandacht voor klanken en geluiden; al snel herkennen ze liedjes en reageren hierop met geluid en beweging. Door al deze activiteiten worden zowel muzikale als algemene vaardigheden gestimuleerd. Alle kinderen die in Wervershoof en omstreken wonen (ook als je geen opvang afneemt bij Smallsteps) zijn van harte welkom om mee te genieten van deze gratis workshop “muziek met je peuter!”

Dus geef je snel op en kom met je vader, moeder, opa of oma, naar deze workshop. We hebben nog maar een paar plaatsen vrij, dus vol=vol. Koffie en thee staan klaar!

Graag een mail naar muriel.meester@smallsteps.nl om je op te geven voor deze workshop. Graag tot vrijdag 12 mei! Adres: Dorpsstraat 177a.