Op 26 oktober jl. hebben we als bestuur een feestelijke en muzikale noot toegevoegd aan de avond. Voor de ruim 100 aanwezige leden was er appeltaart bij de koffie en later een drankje.

De muzikale noot werd verzorgd door Peekaadoo m.m.v. Piet Breg, gitaar en zang, Dorien Neefjes, zang en Kees Botman, muziek, zang en hij praatte tevens de avond op ludieke wijze aan elkaar. Op bekende nummers maken zij eigen teksten die betrekking hebben op het dorp, dorpsfiguren en de kleine middenstand van weleer. Liedjes uit de tijd van de transistorradio noemt Kees het, zoals Malle Babbe, een parodie op het nummer ”ik hou van  jou” en het prachtig door Dorien gezongen nummer “Mag ik dan bij jou”.  Zoals gezegd alles aan elkaar gepraat door Kees met de nodige humor en interactie met het publiek.

Zo is er bijv. de hond zonder poten die niet in zeven sloten tegelijk loopt en die ook geen naam heeft, want hij luistert toch niet. Ze sluiten af met het welbekende liedje over “Vaders blauwe jassie”. We kijken dan ook terug op een mooie, ontspannen avond.  Ook waren er vier dames die deze avond als koopje op de gemeenschapsveiling hadden bemachtigd.
Voor de volgende avond op 23 november verzorgt Rosa Schouten een muzikale bingo, te weten “Swingo”,  wederom in De Schoof. Graag zien we jullie daar weer.  Meer weten over onze vereniging?

Ga naar www.wvsamen.nl
Het bestuur

Vorig artikelEerste Jeepee-avond in de Schoof
Volgend artikelBegrotingsraad Medemblik