Op zondag 28 mei 2023 vindt het evenement ‘Muziek aan het Water’ plaats in Jachthaven Andijk. Lokale artiesten, muziekverenigingen en koren zorgen voor een gezellige en muzikale middag van 13.00 tot 17.30 uur.


Op drie verschillende locaties op de jachthaven, namelijk in de botenloods, bij de scheepstimmerman en bij het KNRM reddingstation, zal er muziek klinken. ‘Muziek aan het Water’ is een evenement waarbij muziek, gezelligheid, saamhorigheid en verbinding centraal staan. Het belooft een prachtige dag te worden voor jong en oud uit Andijk en omstreken, ligplaatshouders en passanten van de jachthaven.

De organisatie is trots op het gevarieerde programma met lokale artiesten, muziekverenigingen en koren. Er is voor ieder wat wils, van klassieke muziek tot moderne popsongs. Ook is er voor kleine kinderen een leuke act. De locaties op de jachthaven bieden bovendien een unieke sfeer en een prachtig uitzicht over het water.

Het evenement is gratis toegankelijk. ‘Muziek aan het Water’ is een perfecte gelegenheid om gezellig samen te komen en te genieten van de muziek en de omgeving.

De organisatie kijkt uit naar een geslaagde middag en hoopt zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten op 28 mei 2023 in de Jachthaven Andijk. Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op www.jachthavenandijk.nl.

Vorig artikelThema bijeenkomsten kerken
Volgend artikelLandelijke wedstrijd skeeleren Wervershoof