Eindelijk mogen we weer helemaal open zonder beperkingen! En dat gaan we doen ook! Op zondag 24 april vanaf 12.00 uur is de opening van het seizoen 2022. Op deze dag is de molen gratis te bezoeken. In de Vang en op het terras kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Een biertje, wijntje of frisdrank kan natuurlijk ook. Dit kunt u verkrijgen bij onze bar. Richard de Beer verzorgt vanaf 15.00 uur de muzikale gezelligheid! Richard zit al in de muziek vanaf dat hij 7 jaar oud was en heeft zijn sporen verdiend in de bandjes waar hij eerder actief bij was, nl. o.a. Het Wervershoofs Volksorkest, Brooklyn en The Family Tree.

Naast muziek zal er, bij goed weer, buiten een tap staan van waaruit u wordt voorzien van een drankje. Voor de kinderen wordt er een kleurplatenwedstrijd gehouden. Die kleurplaten worden via de basisscholen verspreid en liggen op de openingsdag ook in de molen om gekleurd te worden.

Voor de 3 mooiste ingekleurde kleurplaten ligt er een cadeautje klaar. De uitslag volgt later. Buiten staat een springkussen en binnen kan er een bezoek gebracht worden aan de molen en het Theo Koomen museum. Tevens kan er meel gekocht worden dat door onze eigen molenaars is gemalen. Komt zondagmiddag 24 april naar de molen voor een gezellige middag.

Vorig artikelSluiting pand
Volgend artikelIJsclub Andijk organiseert Tulpenwandeltocht