Taart voor en pannenkoeken mét mama (en andere leukerds)


Tijdens het Nationale Molenweekend op 11 en 12 mei is er van alles te doen bij Molen de Hoop in Wervershoof. Geef je op voor het versieren van je eigen moederdagtaart op de zaterdag en/of kom op moederdag pannenkoeken eten.

Zaterdag 11 mei: versier je eigen moederdag-taart

Op zaterdag 11 mei kun je weer een moederdagtaart versieren bij molen De Hoop. Bakker Swart levert de taarten aan en kinderen mogen ze op hun allermooist versieren. Wat zal moeder (en/of oma) verrast zijn! Opgeven graag vóór vrijdag 10 mei. Dit kun je doen door een mail te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar  info@wervershoofsemolen.nl. Hoe laat je de taart mag komen versieren laten we je weten via de mail. De taart kost €5,-. En mag je betalen in de Vang.

De kinderen worden in de molen ontvangen waarna ze, het liefste zonder de moeders, in de Vang de taarten gaan versieren. Zo blijft de verrassing het grootst.

Zondag 12 mei: kom pannenkoeken smullen van 12.00 en 14.00 uur

Kom op Moederdag pannenkoeken eten met mama of oma. Natuurlijk mogen papa en je broertjes en zusjes ook mee. Er worden heerlijke pannenkoeken gebakken van pannenkoekenmeel van onze molen. Je mag de pannenkoek zelf versieren met stroop, poedersuiker, jam of andere zoetigheden. Lust je liever hartig; met kaas of ham kan natuurlijk ook.

• 1 pannenkoek kost € 3,- en voor 2 pannenkoeken betaal je slechts € 5,- per persoon!

• Koop meteen wat extra pannenkoekenmeel zodat je thuis verder kunt genieten. 1 pak á 1 kg kost € 2,50