Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel is klaar voor de feestdagen. De verschillenden thema’s in de stijlkamers geven een indruk hoe gezellig de feestdagen thuis kunnen worden. Maak dit jaar van je huis een thuis met eigentijdse decoraties, sfeervolle woonaccessoires, trendy kerststukken, diverse geschenkpakketten, kerstbomen, kerstballen, verlichting en nog heel veel meer.

De traditionele kerstboom is er van groot tot klein, in pot, met kluit of gekapt. Tevens een heel assortiment kunstkerstbomen. Met een ruime keuze aan verlichtingen, leuke versieringen, trendy decoraties, kan een ‘persoonlijke’ boom worden gemaakt. Verder is er een enorme sortering aan cadeaus en geschenkartikelen, prachtig op kleur en in thema opgemaakt. Ons vakbekwaam team van de Bloembinderij maakt dagelijks kerstarrangementen en boeketten in diverse stijlen en prijsklassen.

Kerst voor bedrijven Voor bedrijven levert Den Heuvel prachtige kerstpakketten en kerststukken. Zij brengen ook graag de kerstsfeer in een bedrijf. Een kerstboom, al dan niet opgetuigd, kan bij de onderneming worden neergezet en indien gewenst weer worden opgehaald.

Een eerste indruk krijgen? Kijk op www.tc-denheuvel.nl voor de kerstvideo en foto’s.

Een bezoekje aan Tuincentrum Den Heuvel is zeker de moeite waard.