Op 21 oktober is het zover: Luna Joy Boutique opent haar deuren voor het grote publiek. Een bijzondere conceptstore in Wervershoof in de Molenhoek, opgericht door de enthousiaste Esther, biedt niet alleen haar unieke sieraden en illustraties.

Maar daarnaast geeft ze andere creatieve ondernemers een podium om producten te verkopen. Esther, is de win je winkel winnaar én de drijvende kracht achter Luna Joy Boutique. Ze streeft ernaar om met haar producten een unieke ervaring te bieden aan iedereen die bij Luna Joy Boutique shopt.

De Geboorte van een droom
Het verhaal van Luna Joy Boutique begon met Esther’s passie voor mode en creativiteit. Ze droomde ervan om haar eigen fashion business te starten, waarbij ze bijzondere sieraden en illustraties kon creëren. Haar doel was om unieke en speelse producten te maken die elke klant een gevoel van vreugde en uniciteit zouden geven bij ontvangst.

Unieke handgemaakte sieraden
In haar eigen atelier, met liefde en passie, creëert Esther unieke sieraden. Elke creatie is een kunstwerk op zich, met speelse vormen en levendige kleuren. Wat deze sieraden nog specialer maakt, is dat geen enkel paar precies hetzelfde is. Dus, wanneer je een sieraad van Luna Joy Boutique koopt, ben je verzekerd van een exclusief stuk dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Een nieuw hoofdstuk: De Luna Joy Boutique Winkel
De spannende aankondiging is eindelijk hier! In september heeft Esther de sleutels ontvangen van haar eigen winkel in Wervershoof in de Molenhoek. De winkel biedt niet alleen een uitgebreide collectie van Luna Joy sieraden, maar ook een platform voor verschillende creatieve ondernemers die unieke producten verkopen, allemaal onder één dak. Daarnaast heeft Esther plannen voor creatieve workshops, waar je de kans krijgt om je eigen unieke kunstwerken te maken. En dat is nog niet alles – haar atelier zal ook een permanente plek in de winkel innemen, waar je kunt zien hoe haar prachtige sieraden tot leven komen.

Esther: ‘’De eerste workshop is op zaterdag 11 november. Deze workshop wordt gehouden door een van onze creatieve ondernemers! Tijdens de workshop gaan we o.a onderzetters beschilderen in de style van haar bedrijf Up-Cycle-Up. Inschrijven kan via
esthersekreve@gmail.com of meld je aan in de winkel!’’

De grand opening: 21 oktober
De grote dag is bijna hier! Op zaterdag 21 oktober opent Luna Joy Boutique haar deuren voor het publiek. Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een hapje en een drankje terwijl je de wonderlijke wereld van Luna Joy Boutique ontdekt. Het is een kans om Esther en haar vriend Jesse te ontmoeten en omringd te zijn door een gemeenschap van creatieve geesten.

Luna Joy Boutique is niet alleen een winkel, maar een plek waar creativiteit, passie en vreugde samenkomen. We hopen je te zien bij de Grand Opening op 21 oktober!

Meer informatie:
Instagram/lunajoyboutique

Vorig artikelSeniorennieuws
Volgend artikelTimboektoeband in Cultura