Komend weekend wordt een weekend vol live muziek. Bands uit An- en Onderdijk en uit het overzeese Canada komen naar Hèt Café van Wervershoof.

Zaterdag 26 oktober is gelijk een bijzondere gebeurtenis. Booster is uit de as herrezen voor een reünie en de mannen van Dou Grend und von Velsen en de Nozem vergezellen deze veldtocht door het publiek warm te spelen. Het belooft een spektakel te worden. De één lol- en de ander boererock. Eerst Dou Grend und von Velsen en de Nozem als support-act voorprogramma (en dat gaan ze redden) van de reünierende gasten van Booster. Gewoon een reünie wordt het natuurlijk niet. Ze halen alles uit de kast om gas te geven en op ouderwetse manier te stoempen. Rock & Roll zonder poespas, opsmuk en alle andere aanverwanten want dat is onnodige ballast. RechtoeRechtaan. Vol Gas dus! Achtercafé open om 20:30 uur. Gratis Entree Uiteraard.

Zondag 27 oktober komen The Wheelgrinders uit Vancouver Canada. Een traditioneel authentiek Rockabilly trio en mogen met recht veteranen in hun vak genoemd worden omdat ze reeds vele jaren ervaring hebben en eerder in bands speelden. Naast vele eigen songs hebben ze invloeden van oa Eddie Cochran, Scotty Moore, Gene Vincent, Duane Eddy, Charlie Feathers en Carl Perkins. Hun debuut album Torque-Flite Baby was een juweeltje welke zo uit de fifties kon komen en met hun onlangs uitgebrachte tweede cd Crank It Hard! kun je zowat de geesten uit de Sun studios horen. Dit is weer zo’n geweldige band die je zelden ziet en nu voor de eerste keer Europa aandoen, met slechts enkele optredens in Nederland. Zoals de cd’s klinken speelt ook de band voor de authentieke fifties Rockabilly liefhebbers zijn The Wheelgrinders een must om te gaan zien! Aanvang is 19:00 uur en ook hier is de entree Gratis Uiteraard.

Deze dag is ook Ajax-Feijenoord te zien in Hèt Café. De wedstrijd begint om 16:45 uur.

www.hetcafevanwervershoof.nl