Zondag 25 september is het tijd voor een nieuwe editie van het Wervershoofse Molenpop. Goed weer is besteld en we hebben een leuke line-up weten samen te stellen. Vol met lokale helden!

Troubles
Een driestemmige meidengroep uit Wervershoof, zingt al sinds de brugklas samen. Ondertussen studeren ze alle drie, maar ze timmeren muzikaal ook nog steeds aan de weg. Met hun dansbare repertoire, reikend van Destiny’s Child tot ABBA zetten ze de tent op zijn kop!

Johan Keeman
Op 9 september bracht zanger/gitarist Johan Keeman zijn nieuwe single ‘Broeder’ uit. Het is de eerste single van de nieuwe muziek waar hij mee bezig is. Opgenomen in zijn ‘Studio Bulledik’, gaat hij terug naar de basis. Zang, gitaren en soms de mondharmonica, zoals hij dit live ook al enige tijd doet. Nederlandstalig, puur en oprecht. Een goed sfeertje en soms flink uitpakken met de gitaren. Brent Emmerink komt mee op gitaar.

Johnny Contant
Inmiddels al een begrip in de regio. Johnny Contant vertolkt de muziek van natuurlijk Johnny Cash maar maakt ook uitstapjes met vertolkingen van bijvoorbeeld Elvis Presley. Deze muziek blijkt nog springlevend en wordt nog alom gewaardeerd door jong en oud. Gezelligheid gegarandeerd met deze band en een waardige afsluiter voor deze editie van Molenpop!

Tijdschema
14:00 uur – Troubles
15:00 uur – Johan Keeman
16:30 uur – Johnny Contant

Molenpop wordt georganiseerd door Stichting De Wervershoofse Molen in samenwerking met Stichting Music Events Wervershoof. Tijdens Molenpop staat de biertap weer buiten en zijn er sateetjes en hamburgers te verkrijgen. Voor de kinderen staat het springkussen klaar en zijn er in de molen kinderactiviteiten Kom zondag 25 september naar onze molen om te genieten van een muzikale middag rond de molen. Tenslotte nog een oproep om via de Rabo ClubSupport uw stem uit te brengen op onze molen. Dit kan nog tot dinsdag 27 september a.s.

Vorig artikelSTEPtember voor: Job, onze doorzetter en zoveel anderen
Volgend artikelStijldansen voor iedereen