Ja beste KaaBee-liefhebbers.’t Is mooi weest! Het eerste weekend van februari wordt het laatste moment om ons mee te maken. In dit jubileumjaar vinden wij, Koos en Kees het welletjes.

Wij zijn zelf al met pensioen en krijgen meer interesse in andere activiteiten. Toch een beetje met pijn in ons hart, omdat we tot heden altijd de mensen in West-Friesland best wisten te vermaken en het zelf nog steeds ’n mooi sjouwtje vinden om voor te dragen. Onze gouden tijden hebben we gehad, ’t is mooi weest. Daarom nu onze afscheidstoernee, nu we nog in goeden doen zijn.

En wel op vrijdagavond 1, zaterdagavond 2 en  zondagmiddag 3 februari 2019 in de Schoof in Wervershoof, met de uitvoering: Hoogtepunten uit 25 jaar KaaBee-cabaret. Kees en Koos worden bijgestaan door zangeres Dorien Neefjes en de muzikanten Sjaak, Harm en Jelle Steltenpool. (En nog een gastoptreden)

Heel veel mooie liedjes worden gepresenteerd en uiteraard enkele unieke sketches uit het repertoire van KaaBee met ook nog verassende beelden op scherm. De kaartverkoop is al gestart, want u kunt ze bestellen bij Cultureel Centrum de Schoof en bij Knijn Inkt en Entertainment in de Hoek. De entree is 10 euro per persoon. Wij als Kaabee gaan ons voorbereiden en u kunt alvast de agenda pakken en uw vrienden of familie uitnodigen om een avond Kaabee mee te maken. Want we willen er, onder het motto: ‘lest best’ nog een mooi feest van maken.

Graag tot ziens, Kaabeecabaret