Dat er wat te beleven valt dat is wel duidelijk bij Hèt Café van Wervershoof. Haast ieder weekend is er wel wat te doen. En als er niks te doen is blijft het uiteraard gezellig aan de bar. Zo ook de laatste dag van het jaar 2016.

Op Oudjaarsavond 2016 organiseert SMEW in samenwerking met Hèt Café van Wervershoof het Top 2000 café. Deze avond zal geheel in het teken staan van Radio 2’s Top 2000 met een quiz en begeleiding van live band Blue Flame. Teams van maximaal 4 personen kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar gezelligheid@hetcafevanwervershoof.nl, vermeld daarin duidelijk de namen van de deelnemers. Er kunnen maximaal 10 teams meedoen. Deelname kost € 27,- per persoon. Dit is inclusief bier, fris, wijn en hapjes van half 9 tot middernacht. Te voldoen bij binnenkomst, graag gepast betalen. Vanaf 00.00 uur vieren we natuurlijk het nieuwe jaar! Nieuwjaarsdag zijn we vanaf 16.00 uur geopend voor een gluhwein, warme chocomel of gewoon een lekkere nieuwjaarsborrel.

Het team van Hèt Café van Wervershoof wenst echt iedereen genietvolle kerstdagen en een gezond en liefdevol 2017. Ook van dat jaar gaan we weer een mooie maken!

Vorig artikelGezellig en sfeervol kerstfeest op de Werenfridus!
Volgend artikelHappy New Year Party!