Donderdag 22 december was weer ons jaarlijkse kerstfeest. Nadat de kinderen zich in de klassen hadden verzameld, gingen we met zijn allen naar de kerk. Deze zat weer goed vol met kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden. Na het welkom door pastoor Suidgeest begon op het altaar de kerstmusical: “Het mooiste geschenk”.

De prachtig verkleedde kinderen van groep 7 hadden vooraf goed geoefend en dat was te merken! Ze speelden hun rol fantastisch en werden met zang ondersteund door het koor van de groepen 8.  De muzikale ondersteuning op gitaar werd verzorgd door Richard de Beer. Op het einde kwam er een écht lief, klein, ontroerend kerstkindje op het altaar.

Toen we terug liepen, zag de school er sfeervol uit. Overal mooie lichtjes en kaarsjes, jammer dat er geen sneeuw lag, anders was het kerstplaatje compleet geweest. In de klassen waren de tafels mooi gedekt en versierd. In iedere groep hadden ouders hun aandeel gehad in het kersteten. Niet alleen brood maar ook culinaire gerechtjes en heerlijke verrassingshapjes waren aangeleverd. Ook had de OV er weer voor gezorgd dat alles op rolletjes liep.

Nadat er in iedere groep heerlijk was gegeten met muzikale en sfeervolle intermezzo’s was het alweer tijd om naar huis te gaan. Nog één ochtendje naar school en dan begon voor iedereen de kerstvakantie!

Het team van de Werenfridus wenst iedereen sfeervolle feestdagen toe en bedankt alle ouders die hebben geholpen.

Vorig artikelMuzikale Wandeling op zoek naar muzikale deelnemers
Volgend artikelDe laatste dag van 2016 bij Hèt Café