Wat zal de jeugd een plezier beleven tijdens Koningsdag met o.a. een bootcampbaan van 100 meter, een piratenstormbaan en gelegenheid voor een airbrush tattoo. De anderen  kunnen genieten van de muziek van DJ Jacco Deen en van de band Image. Met een drankje in de hand zal dit vast een geslaagde dag worden.

We starten deze feestelijke dag dit jaar wat eerder, namelijk om 08.30 uur met de vrijmarkt. Er kan weer van alles worden gekocht voor kleine prijsjes. Ook van nagelkunst, haarvlechtwerk, thuisbaksels en muzikale uitvoeringen op straat kan worden genoten. Er kan vanaf 07.30 uur ‘s morgens een plek worden ingenomen op het daarvoor aangewezen gebied. Om 10.00 uur zullen we bekend maken wie de vrijwilliger van het jaar is geworden, onder muzikale begeleiding van de fanfare. De vrijmarkt eindigt om 11.30 uur. Aan alle deelnemers het verzoek om de onverkochte spullen mee naar huis te nemen en de verkoopplaats netjes achter te laten.

Om 13.00 uur start het middagprogramma. Voor de kleintjes is er het optreden van kleuterdans, schminken en diverse springkussens. Daarnaast zijn er optredens van streetdance, dat wordt verzorgd door juf Linda. Ook het succesvolle koppel Puck en Parel zullen een piraten meeleeftheater verzorgen in een fantastische show! Naast de pirantensotormbaa en de bootcampbaan van 100 meter zal er ook gelegenheid zijn om een airbrush tattoo te laten zetten! Voor de kinderen is er verder nog wat lekkers te verkrijgen.

Ook organiseren we een loterij, waarbij o.a. een dinerbon van Meijer’s 2.0 kan worden gewonnen en een coole fiets van André van Duin Tweewielers!

Voor de oudere Wervershovers zal er ’s middags in en door de Schoof weer sjoelen en kaarten worden georganiseerd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Verder is het natuurlijk mogelijk om nog wat te drinken op ons gezellige dorpsplein en zal de muziek weer op een prettig niveau te beluisteren zijn. Dit jaar wordt dit verzorgd door DJ Jacco Deen en de band Image! Na afloop van de feestdag is alle hulp voor het opruimen welkom.

Er is deze dag voor ieder wat wils! We zien jullie graag op 27 april en maken er met z’n allen een mooie dag van. Bij slecht weer zullen we uitwijken naar De Dars.

Volg je ons al via Facebook?

https://www.facebook.com/oranjemaximaal