Er is bij ons de komende tijd veel te beleven in de Schoof. Graag vertellen wij iets meer over een paar van deze activiteiten waarbij iedereen welkom is!

Op zaterdag 26 maart wordt De Schoof weer omgetoverd tot balzaal. Je kan dan weer heerlijk een avondje uit de voeten bij het stijldansen! Foxtrots, de wals, quickstep, slowfox, alles is mogelijk en welkom! Entree voor deze avond bedraagt €6,- Hiervoor kun je een avond dansen in een prachtige zaal en met een DJ die goed aanvoelt wat voor muziek, voor wanneer gewenst is. De dag hierna, op 27 maart gaat de Schoof in de Oosterse sferen. Het muziekgezelschap Nirmala komt een prachtig optreden verzorgen. Zij spelen Oosters meditatieve muziek en mantra’s. Meer informatie over wat zijn doen, kun je vinden op de website van De Schoof. www.deschoof.nl

Dinsdag 29 maart is er weer prijsklaverjassen! Vanaf 13.00 is de inloop en vlak daarna gaan we van start. Voor 3,50 euro kun je genieten van een bakkie koffie, een hapje en ding je mee naar hele mooie prijzen! Inschrijven op opgeven is niet nodig. Kom dinsdagmiddag gewoon gezellig naar ons toe!

Op woensdag 30 maart kan er weer aangeschoven worden! Geef jezelf op bij ons en eet een hapje mee bij het gezelligste buffet van Nederland. Het aanschuifbuffet van De Schoof! Bij ons buffet (bekend van tv) kun je voor €8,50 aanschuiven en mee-eten. Onze vrijwilligers hebben er weer zin in om de meest lekkere gerechten samen te bereiden voor jou!

Aanmelden kan via 0228 581876, via info@deschoof.nl of aan de bar!

Vorig artikelIrene winnaar World Cup 3000m en 5000m
Volgend artikelFeestelijke samenkomst toekomstige bewoners Bangert-Zuid