Ongeveer twee maanden geleden kon u lezen over de acties van de families Molenaar en Botman om geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldhuis te Groningen, waar ouders van ernstige zieke kinderen verblijven om dicht bij hun kind in het ziekenhuis te zijn.

\Er is door eerdere acties al veel geld opgehaald, maar meer is mooier. U kunt hen op onderstaande website nog steeds sponsoren voor de finale van de acties: de homewalk. Marleen Botman-Molenaar hoopt op aanmoedigingen:

“Met ons team Heldhaftige Strijders doen wij mee aan de Homewalk om geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldhuis in Groningen. We hebben de afgelopen twee jaar ons best gedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen met verschillende acties. De teller staat op het moment van schrijven op ruim €11.000.-! Als afsluiter van al deze acties lopen wij op 26 juni (vanaf 12u) en 27 juni (tot 12u) in 24 uur tijd 120 km. We lopen dus ook ’s nachts door!

Vanwege Corona is de Homewalk dit jaar een thuiseditie. Dit betekent dat wij met ons team op 26 en 27 juni samen zijn op de Bulledik 14; dit is ons thuishonk. Vanuit hier lopen we in estafettevorm verschillende wandelroutes en zo leggen we in totaal 120 km af.
We lopen steeds in tweetallen verschillende routes van ongeveer 5 tot 10 kilometer. Deze routes lopen we in de omgeving van Wervershoof en Hoogkarspel. We zijn herkenbaar aan onze blauwe shirts met sponsors erop, of aan het Homewalk t-shirt. We vinden het heel leuk als je ons komt aanmoedigen, of aanmoedigt als je ons ziet lopen!

Je kunt meer over ons team lezen en zien hoeveel geld we al opgehaald hebben op:
https://homewalk.nl/teams/heldhaftige-strijders”.

Vorig artikelConcert THIN AIR (3x) & more
Volgend artikelOpen huis Atelierbd