Alweer het laatste koffieconcert van dit seizoen. Op zondag 6 augustus jl. hebben we kunnen genieten van de mooie stem van Sam Kruijer, muzikaal ondersteund op de gitaar van Bente Visser. Die twee vormden samen een muzikale eenheid die de bezoekers hebben kunnen boeien met afwisselende liedjes.

Zondag 3 september a.s. sluit Johan Keeman de reeks koffieconcerten op de Stellingzolder in Molen De Hoop af. Een thuiswedstrijd voor de geboren West-Fries, die zingt over “de innerlijke strijd”, waar iedereen weleens tegenaan loopt en mee te dealen heeft. Veel eigen werk, soms ingetogen, soms stevig, Nederlandstalig en met diepgang.

Critici roemen zijn warme en donkere stem en vergelijken Johan in sommige nummers met The Scene en De Dijk, NL-talige Pop Rock mét allure! Johan komt samen met gitarist Brent Emmerink en speelt dan eigen werk, aangevuld met bijpassende covers. Natuurlijk komen ook de nieuwste nummers van Johan voorbij. Het belooft een prachtig concert te worden!

De molen gaat om 10.30 uur open, het entree bedraagt € 7,50 inclusief een kopje koffie of thee. Het concert duurt van 11.00 – 13.00 uur met een korte pauze waarin een tweede kopje koffie/thee wordt aangeboden. Tot ziens in de molen.
Wordt verwacht: zondag 24 september Molenpop als afsluiting van het seizoen.

Vorig artikelCultuurweekend Hoorn, ook voor de kerken van Blokker Zwaag en Hoorn
Volgend artikelGeheugenwandeling voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers