Beste leden, Zoals jullie inmiddels weten is momenteel de KikaRow gaande, een estafette-roeitocht van 1400 km door Nederland. Elk weekend wordt er geroeid van de ene naar de andere roeivereniging op de zeewaardige roeiboot de Vin. Het doel…..geld ophalen voor KiKa (voor kinderen die kanker hebben).

Wij doen daar als vereniging ook aan mee en 29 juni is het onze beurt om te gaan roeien naar de volgende vereniging ; RV de Kop in Schagen. Annemieke, Mirjam, Ruth en Marion roeien de boot daar naar toe. Wij doen dat héél graag voor dit hele goede doel.

Deze grote tocht wordt ook groot gesponsord door bedrijven maar toch willen wij voor onze tocht ook graag gesponsord worden door onze eigen leden van de Kogge en andere gulle gevers. Dat gaat voor ons heel goed voelen die dag ! We willen jullie daarmee niet te lang en te veel lastig vallen dus willen een korte sponsoractie houden van 11 t/m 25 juni waarin jullie een bedrag kunnen storten. De eindopbrengst wordt als geheel naar Kika overgemaakt en dit mooie bedrag gaat ons dan mentaal ook naar Schagen blazen!

Jullie kunnen de donatie overmaken op de rekening van roeivereniging de Kogge : NL38RABO0158448477 onder vermelding van “KikaRow”. Onze penningmeester houdt dan bij hoe groot het totaalbedrag is en daarvan houden wij jullie ook weer op de hoogte de komende weken.

Behalve met donaties willen we de roeiers van de Vin van Kikarow ook mentaal ondersteunen door ze te verwelkomen bij aankomst in Medemblik, bij de Westerhavensluis in de haven en met twee C4’s  te begeleiden naar onze locatie op zondagmiddag 23 juni a.s. om ca 15.00 uur en ze weer uitgeleide te doen op zaterdagochtend 29 juni a.s om ca. 08.00 uur. We hebben nog 5 leden nodig om een C4 te bemensen op de 23e en 5 tot 10 leden voor de 29e. Inschrijfformulieren liggen in de roeiboet. Laten we dit mooie initiatief zoveel mogelijk ondersteunen!

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.kikarow.nl

Sportieve groeten van Mirjam, Annemieke, Marion en Ruth.