Dagen vol sfeer, familiebezoeken zijn weer aangekomen. Kerst komt in zicht en er wordt tijdens een lekkere maaltijd, borrel, receptie teruggekeken op het jaar 2019.

Voor de feestdagen hebben wij uiteraard ook nog een aantal leuke uitjes op de planning staan om het jaar 2019 goed af te sluiten met familie, vrienden of collega’s.

Eetcafé!
Ook in het eetcafé is het een drukke maand! 1e kerstdag ontvangen we in besloten setting een aantal families m.b.t. een kerstbrunch. ’s Avonds viert ons team zelf kerst. 2e kerstdag is het eetcafé geopend! Kom jij lekker eten? Je kan lekker uit de kaart eten of kiezen voor één van de heerlijke kerstgerechtjes! Bestel bv. een lekker gerechtje met hertenham, eendenborst, wildpaté en mini soepje! Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom!

Wij raden je aan tijdens de decembermaand tijdig te reserveren. Bij voorkeur via info@t-fortuin.nl of 0228-581336.

3e kerstdag WIJ CHRISTMAS PARTY! met Rene Karst en de zingende DJ Jacco Deen
Uiteraard wordt ook dit jaar op 3e kerstdag een nieuwe WIJ kersteditie georganiseerd. Natuurlijk hoort hier ook de traditionele kerstreceptie bij, waarbij van 19:30 tot 21:00 uur gratis bier, wijn, fris en Jillz is voor alle gasten. In de zaal zal Rene Karst, de topper van de kermis, zorgen voor de sfeer, de zingende DJ Jacco Deen zorgt aanvullend voor een avond vol lekkere kerst en dance hits. Entree: € 10,- (incl. garderobe)

LET OP! Geen kaart verkoop, wees er op tijd b ij. Vol = Vol! 18+ legitimatie verplicht!

Nieuwjaarsreceptie met Marsha & Friends
Om het jaar goed te beginnen starten wij met een nieuwjaarsreceptie! Een bedankje voor iedereen die in wat voor vorm dan ook onze gast was in 2019, ons het vertrouwen gaf, zorgde voor een dosis gezelligheid, een hard werkende horecakanjer was, een gezellige buur, vriend, relatie, kennis of collega was of jij die er was toen wij het zo nodig hadden!

We proosten graag met jou/jullie op het nieuwe jaar 2020! Vanaf 16:00 zijn jullie van harte welkom in ‘t Fortuin waar van 16:00 tot 19:00 uur bier, fris, wijn en Jillz van het huis zijn! Vanaf 19:00 zijn de consumpties voor eigen rekening. Marsha & Friends zorgen deze dag voor de muziek! De entree is gratis!

Catering!
De maand december staat vol met kerstbijeenkomsten, eindejaarsborrels en gezellige etentjes . Wil je op je eigen locatie genieten van saladeschotels/hapjes, een buffet of wellicht een nieuwjaarsreceptie of ontbijt? Wij denken graag mee in de mogelijkheden en kijken graag of er op jouw gewenste datum nog beschikbaarheid is! Wees er snel bij, vol = vol!

Feesten en partijen!
Loop je met een idee rond voor een feestje? Ben je jarig, ga je trouwen, is er een jubileum te vieren, organiseer je een personeelsfeestje, vriendendag, reünie, burendag etc. Wij denken graag met je mee, geven vrijblijvend tip en advies en regelen graag tijdig een leuke muzikant, DJ of band!

Wacht niet af, wij bekijken onze beschikbaarheid en geven graag geheel vrijblijvend meer info! Er word volop geboekt voor 2020 en zelfs voor 2021, het zou jammer zijn als je niet terecht kan!

Cadeautje?
Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom, een leuk relatiegeschenk of een cadeautje om iemand te bedanken? Een cadeaubon van ons bedrijf is altijd gewild! Of reserveer een plekje bij een highwine of beer, koop een entreekaart voor ’t Fortuin Theater op 10, 11 1n 12 januari etc.! Meer info en data vind je op onze website: www.t-fortuin.nl

Wij wensen iedereen hele sfeervolle kerstdagen en een gezellige jaarwisseling!

Agendatips!

  • 10-01: Fortuin Theater
  • 11-01: Fortuin Theater
  • 12-01: Fortuin Theater
    (uitverkocht)
  • 25-01: Winterstoppop!
  • 07-02: Pub Quiz van Quiz events QBWUA, schrijf je nu in!

Tot ziens!
Frank, Karin en team!