Sinds de oprichting van de Jeu de boules vereniging ‘De Westrand Boulers’ is het traditie om het competitiejaar af te sluiten met het Kermistoernooi met aansluitend een bbq.

De finale om het kampioenschap 2022/2023, eerder deze maand, werd gewonnen door Charles Schutte en Bart Andreas, Joop Visser en Piet Spigt eindigden als tweede, derde en vierde.
Voor het Kermistoernooi waren ook 12 VIPS uitgenodigd, die dit als uitje hadden gekocht op de Gemeenschapsveiling. Onder de prima leiding van Sjaak en Nico werd er met 39 deelnemers op tien banen fel gestreden om de hoogste eer. En wat was het spannend! Maar de gezelligheid voerde, zoals altijd, de boventoon.
De uitslag is als volgt:
Poule A, 1e Koos Botman, 2e Loes Beemster (VIP), 3e Annie Wissink
Poule B, 1e Bart Andreas, 2e Willem Buijsman, 3e Jos Kieftenburg
Poule C, 1e Sjaak Steltenpool, 2e Andre Bregman, 3e Rina Schaap
Allemaal van harte gefeliciteerd!

Rond de klok van 16.30 uur was het tijd om lekker te gaan borrelen en werden de prijzen, weer keurig ingepakt door Anneke Visser, uitgereikt door onze voorzitter Koos Botman. Alle VIPS kregen een echte Jeu de Boules beker mee als herinnering aan dit toernooi. Ook ongeoefend bleken zij groot talent te hebben voor deze mooie sport.
Inmiddels waren Jos en Niels, de allerbeste bbq-specialisten, al druk bezig het vlees van slagerij Ruiter te bakken en had Rina haar prachtige salades uitgestald.
Er volgden nog een paar gezellige uurtjes, waarvoor ook partners van de leden waren uitgenodigd. Alle leden en de gasten kunnen terugkijken op een wel zeer geslaagde dag.

Vrijdag 1 september begint de nieuwe competitie weer, waarvoor wij iedere dinsdag en vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur aanwezig zijn op de banen aan de Theo Koomenlaan. U bent ook in dit nieuwe seizoen weer van harte welkom om eens een kijkje te nemen (van 13.15-14.45 uur) of een spelletje mee te spelen (vanaf 15.00 uur).

Zie ook de website:
westrandboulers.nl

Vorig artikelVerenigingsexperience gaat niet door
Volgend artikelConcert Ramon van Engelenhoven