Zaterdag 17 augustus
Vanaf 21.00 staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café op volle oorlogssterkte. De podiums worden bezet door DJ Cees Weel, DJ Jesper en DJ Ron Laan. Rond de klok van 23.00 uur zal Rene Karst de kermis inluiden. Heb jij er in je vakantie ook op meegebruld? ATJE voor de sfeer, de vakantiehit op veel vakantiebestemmingen! Maar ook zijn hit ‘Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist’ mag niet ontbreken. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 18 augustus
Vanaf 13.00 opent de eerste bar buiten, 15.00 het café en om 18.00 de zaal. Op het buitenpodium starten we op veler verzoek om 14.00 met een verlaat eerste deuntje met lokale helden/vader-en-zoon duo Clemens & Clemens! Na dit optreden slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan. Om 20.30 zal Queen Forever band iedereen verrassen met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse formatie ‘Queen’. De band speelt al je favorieten zoals Innuendo, Bohemian Rhapsody en het betoverende Barcelona. Niet alleen speelt de band Queen, ze kleden zich ook als Queen. Deze geweldige act moet je zien, horen en ervaren!

In de zaal speelt vanaf 20.00 uur ras-entertainer Sven the Pianoman. Hij voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander. Op zijn vleugel speelt hij elke muziekstijl en geen verzoeknummer is te gek.
Tussendoor presenteert OJKB “Ouwe Jongens Krentebrood” de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt. Stil staan is er niet bij wanneer OJKB op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, gekkenhuis!
In het café staan vanaf 20.00 Ron & Bika weer klaar om er een “refresh the 90’s” feestje van te maken!

Maandag 19 augustus
Om 13.00 gaat de tap open en vanaf 15.00 staat Revive gepland. Denk aan The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones, Elvis Presley etc. Deze vier super muzikale jongens uit Venhuizen doen de muziek uit de jaren 50 en 60 herleven! Om 20.00 start The Beatles Revolution. Deze zeer ervaren muzikanten zijn afkomstig uit Leeds in Noord-Engeland. Ze brengen de looks en het geluid van The Beatles terug met zoveel mogelijk instrumenten die door de Beatles zelf ook werden gebruikt. De band focust op begin jaren 60 met alle grote nummer één hits uit die tijd. Tijdens de afgelopen editie van Winterstoppop was het optreden van deze band een groot succes.
Daarna draait DJ Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. Vanaf 20.00 staat DJ Jacco Deen in het café achter de draaitafel met zijn Beste Hits Om 20.00 neemt dé party band van Noord-Holland Phoenix je in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Afgewisseld met DJ Jacco Deen wordt ook dit weer een topavond!

Dinsdag 20 augustus
Om 15.00 opent de eerste tap en om 16.00 staat Blue Star klaar. De in 1960 opgerichte band Blue Star gaat ook in 2019 onverminderd door met heerlijke classic rock. DJ Cees Weel zal de kermis samen met Pascal Redeker, die als echte Westfries precies weet hoe je kermispubliek moet vermaken, buiten gaan afsluiten! In de zaal zal Phoenix er vanaf 20.00 weer één groot feest van maken. DJ Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de top 2000!

Foodplein
Tijdens de kermis even je rust vinden onder het genot van een heerlijk hapje of drankje? Kom proeven, praten en bourgondisch genieten op ons Foodplein! Daar zorgen wij iedere dag vanaf 16:00 uur voor lekker en vers bereid eten. Fijnproevers kunnen hier bovendien terecht voor speciaalbieren en mooie wijnen.

Polsbandjes en fietsenstalling
Ook dit jaar géén entree en munten die te gebruiken zijn bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin! Op verzoek v/d gemeente kunnen jongeren van 18-25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs) om alcoholische dranken te verkrijgen. Op de fiets? Maak dan gebruik van de fietsenstalling op de Nijverheidsweg en bij De Gouw t.h.v. de Werenfridusschool

Wij wensen iedereen een gezellige, muzikale en hele zonnige kermis!
Groeten Team ’t Fortuin!