Competitieklaverjassen: Donderdag 3 mei kunnen de klaverjassers hun puntental weer opschroeven. Uiteraard is rummicob en biljarten ook mogelijk.. Veel plezier allemaal. De aanvang is 14.00 uur in de zaal van Sint Jozef.

Fietstocht Zwaagdijk donderdag 3 mei: Wat op 5 april niet lukte vanwege het koude weer en veel wind gaan we nu proberen op 3 mei. We starten om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van de firma Schouten aan de Liederik. Via het Egboetswater en Oostwoud nemen we het pad door de landerijen naar Twisk. Door Opperdoes belanden we in Medemblik voor de opsteek bij de Kwikkel. Via de Brakeweg en langs de Vliet weer op huis aan.

Fietsen Wervershoof: Op vrijdag 4 mei gaan we richting Enkhuizen. Het eerste stuk over de Westfriese dijk. Daar kunnen we eventueel meedoen aan een fotowedstrijd door een gaatje, die op diverse punten van de totale Westfriese Omringdijk wordt gehouden. Bij de waterwinning in Andijk fietsen we de polder in en komen via de Haling in de Kadijken van Enkhuizen. De opsteekplek is aan de Kooizandweg in het strandpaviljoen van de zeilschool, met prachtig uitzicht over het IJsselmeer. De terugweg gaat via het fietspad langs de Drechterlandseweg. We starten om 13.30 uur bij de Werenfridusschool

Berlijn: Het is zover; de KBO gaat maandag 7 mei met 37 personen voor een vijfdaagse reis naar Berlijn. De Oadbus komt om 7.45 uur naar de parkeerplaats naast de Werenfriduskerk en vertrekt om 8.00 uur.

Vorig artikelOrgelconcert van Jan van der Leek
Volgend artikelNiet vergeten: Moederdag!