Prijsklaverjassen en Rummicub Wervershoof
Op 7 september hadden we een goed bezochte middag in St Jozef, je kon merken dat ze er allemaal weer zin in hadden. Uitslag van het Prijsklaverjassen:
Mevr. W. Kok–Wiering:
5199 punten
Mevr. M. Immen-Meester:
5066 punten
Mevr. C. Schuitemaker–Dekker: 5025 punten
Poedelprijs Mevr. E. de Vries: 3243 punten

Uitslag Rummikuppen:
Mevr. Kunne: 27 punten
Mevr. Steltenpool: 65 punten
Mevr. Jasper: 103 punten

Competitieklaverjassen donderdag 14 september Het is tijd om de competitie weer op te pakken. Ook rummicubbers en biljarters kunnen aan de gang. De start is om 14.00 uur in de zaal van Sint Jozef. Welkom allemaal.

KBO fietstocht Wervershoof
Het weer was niet geweldig, op 8 september, maar de middag was met negen deelnemers toch zeer geslaagd. De rit naar de museumboerderij, het rijksmonument van de familie Neefjes aan De Bangert in Andijk, was maar kort. Jan Neefjes stond ons al op te wachten, en in het boetje was ruimte genoeg om de fietsen op te bergen. Als eerste bezochten we de beeldentuin die in de loop der jaren flink is uitgebreid, werkelijk de moeite waard. Heel diverse beelden waren te bewonderen in het oude, idyllische stukje Andijk met zijn prachtige vergezichten. Daarna begon de rondleiding door de boerderij. Ongelofelijk wat Jan in zo’n 30 jaar bij elkaar heeft gezocht. De hele koegang met de stallen, de oude keuken, de dars, de berg, de biljart kamer en de totale zolder op het dubbele vierkant stonden en hingen boordevol met prachtige schilderijen en heel veel oude voorwerpen, meubels en oud gereedschap. Te veel om op te noemen. Aan het einde van de rondleiding kwamen we in de feestzaal waar we verrast werden met een glaasje fris. Na Jan en zijn zus Riet hartelijk bedankt te hebben voor de mooie en interessante middag, gingen we op huis aan. De verdere rit bewaren we tot een volgende keer.