Afgelopen keer was er Bingo. Iedereen ging weer met een prijs naar huis. Donderdag 16 mei is er competitieklaverjassen en rummicub. U bent weer van harte welkom vanaf 14.00 uur in het restaurant van St. Jozef.

KBO Fietstochten Zwaagdijk 2019:
Op vrijdag 24 mei is de volgende fietstocht van de KBO. We starten om 13.30 uur bij café De Ark. Via de Nieuwe Dijk, Kadijkweg naar Andijk. We rijden een klein stukje Kleingouw en nemen de Hoekweg naar de Dijkweg. Vandaar richting de vuurtoren en het fietspad op de dijk naar Enkhuizen. We steken op bij de Mastenbar en rijden Enkhuizen uit via de Gouw. Een stukje Streekbos en dan via de Weelen naar Zwaagdijk.

Na deze fietstocht willen we samen met de koersballers en sjoelers van de KBO eten bij de EETalage op het industrieterrein, maar natuurlijk is een ieder welkom.

Geef je wel op voor het eten in de EETalage bij:

  • Lia Dekker 0228585741 of
  • Coby Peerdeman 0228587330

Fietstocht Wervershoof:
Deze keer fietsen we op vrijdag 24 mei mee met Gerard en Nelly van KBO-Zwaagdijk, (zie Zwaagdijk) dus vertrekken we 10 minuten eerder vanaf ons startpunt bij de Werenfridusschool. Na afloop mogen we ook mee eten. Als je dat leuk vindt moet je dat wel even melden bij Lia of Coby.

Vorig artikelElke Vierveijzer 24 mei in Hauwert
Volgend artikelAvondvierdaagse Wervershoof: Samen wandelen van 3 t/m 7 juni