Bingo: Het was 7 februari een goed bezochte gezellige bingo middag, iedereen ging met een of meerdere prijzen naar huis. Ook waren er weer heel wat biljarters aanwezig.

Competitieklaverjassen: Morgen, donderdag 14 februari, is er Competitieklaverjassen, rummicub, keezen en biljarten in het restaurant van St. Jozef. U bent vanaf 14.00 uur weer van harte welkom.

Busreis naar Tsjechië: Als u nog geen vakantie heeft gepland of nog niet weet waar naar toe, dan hebben wij met de KBO-reis naar Tsjechië van 11 tot 18 mei, een paar plaatsen over. In het noordoosten van Tsjechië, zo’n honderd kilometer van de hoofdstad Praag, liggen de schitterende natuurgebieden: het Boheems Paradijs, Adrspach & Reuzengebergte en nog een paar niet uit te spreken plaatsen. Praag staat ook op dat lijstje. We logeren in het charmante plaatsje Vrchlabí aan de voet van het Reuzengebergte. Het belooft een interessante trip te worden van 11 tot 18 mei 2019. De kosten half pension zijn +/- 459,-. Hangt af van het aantal deelnemers. Wilt u eerst wat uitgebreide informatie, stuur dan een mailtje naar riet.ko@zonnet.nl en u krijgt het hele reisprogramma toegestuurd. Heeft u geen email, een telefoontje kan ook: 0228-582893.