Passiespelen Tegelen
Nogmaals een uitnodiging aan u allen. Eens in de vijf jaar worden wij uitgenodigd om de Passiespelen in Tegelen mee te maken. Dit jaar is het op zondag 24 mei 2020. Op deze dag wordt u op diverse opstapplaatsen opgehaald om daarna met de bus naar Tegelen te reizen. De kosten bedragen ongeveer 70 euro. Daarvoor krijgt u het busvervoer, de toegangskaart en een diner op de terugweg. Graag willen wij de animo weten voor deze dag. Wilt u mee, geef dit dan door aan Diana Verdonschot, telefoon 0228-582417 of stuur een mail naar dverdonschot@quicknet.nl

GOEDKOPE RIJBEWIJSKEURING SENIOREN IN WERVERSHOOF
WERVERSHOOF – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 20 november, 18 december, 22 januari en vervolgens eens per maand in De Schoof, Kerkelaantje 1. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.
Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 40,00, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 60,00.
Leden van CNV/ouderenbonden en/of thuiszorgorganisaties krijgen € 5,00 korting op bovengenoemde prijzen (geldt uitsluitend voor 75+ B/E en medisch).
Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.
Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).
U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).
De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.
Graag met vermelding van naam, adres en telefoonnummer.

Competitieklaverjassen op 7 nov.2019
Het was de afgelopen week weer een gezellige middag Klaverjassen voor de Competitie.
Uitslag 3e ronde 3e periode Competitieklaverjassen op 7 nov. 2019
1.Mevr. A. Botman-Nieuweboer 5478 punten
2. Mevr. T. van Zwol-Bank 5160 punten
3. Mevr. G. van Ophem 5003 punten

Poedelprijs Mevr. M.B.Hauwert-Botman 3688 punten

Deze donderdag is er weer Bingo
Eida en Marja gaan er weer op uit om mooie prijsjes te kopen zodat iedereen weer met ‘n prijs naar huis gaat.
Ik wil ieder lid van de KBO uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen, het is er gezellig en je ontmoet eens andere mensen.
Ook al ben je nog geen lid, maar wel boven de 50 jaar dan ben je van harte welkom om eens bij ons te komen kijken en eventueel lid te worden. Want het zijn gezellige middagen in het restaurant van Huize Jozef, waar je kunt Biljarten, Klaverjassen en Rummicuppen of Keezen. En een keer in de maand hebben we Prijsklaverjassen, waar iedereen ook weer met ‘n prijs naar huis gaat.
Groeten, Peter Steltenpool