Bij de Skriemeravond hadden we In het verleden altijd een vrije inloop, maar gelet op de coronaregels willen we zicht houden op het aantal mensen dat de avond gaat bezoeken. Vanaf komende zaterdag kunt u daarom entreekaarten voor 19 november kopen bij “Knijn inkt en meer” aan het Raadhuisplein.

Deze kosten slechts 5 euro en daar krijgt u gratis een kop koffie voor en ook een pauzedrankje. Bovendien weer een gezellige en nostalgische presentatie van de nieuwste Skriemer; ons jubileumnummer 25. Een prachtige mijlpaal van ons historische boek over het wel en wee van ons dorp, waar door de redactie en gastschrijvers in al die jaren honderden uurtjes zijn gestopt.

De Skriemer zal natuurlijk ook dit jaar weer door de vrijwilligers bij de ‘vaste klanten’ thuis aangeboden worden en is uiteraard ook te koop bij “Knijn inkt en meer”. Met de aankoop van dit boek heeft u niet alleen wat moois in huis, maar steunt u tevens het werk van onze stichting. Zo hebben wij een prachtige foto-expositie voorbereid met als gelijknamig thema “Puur Aars” dat u ongetwijfeld ook uit de Skriemer kent. Ons veranderde dorp wordt getoond in ruim 40 foto-collages, dus zeker de moeite waard om die op zaterdag- of zondag middag 20-21 november te bezoeken en ook daar is een Skriemer te koop. Daarom is er geen verkoop na de skriemeravond. Vanwege het jubileumnummer zullen Bassie en Bobo op zondagmiddag voor een extra feestelijk tintje zorgen.
Oud Wervershoof heet u bij al deze activiteiten graag van harte welkom.

Stichting “Oud Wervershoof”