Na een jaar van uitstel staat er voor december weer een nieuw avondje blues te wachten! Op zaterdag 18 december kan er weer genoten worden van stuwende ritmepartijen, jankende gitaren en doorleefde vocalen!

Dit jaar hebben wij niemand minder dan ‘Twelve Bar Blues Band’ weten te strikken! Na het uitbrengen van 4 albums tussen 2006 en 2012 zijn zij in 2015 gestopt om zich te richten op andere projecten. Toen bij ons het bericht bereikte dat ze zijn gestart met een reünietour hebben wij meteen contact gezocht. Toevallig was er op de 18e nog een gaatje in de planning, dus komen de heren naar Wervershoof toe!

Uiteraard kan onze lokale blues formatie ‘Double U Bean’ niet ontbreken op deze avond. Dit blues project gemaakt rondom Edwin Venekamp en Wim Boon weet al jarenlang iedere West-Friese zaal plat te spelen. De doorgewinterde muzikanten spelen een mix van covers en eigen werk.
Om de avond compleet te maken komt de ‘Franky B Boy Band’ met hun diverse mix van rauwe swingende blues hebben we een sterke line-up voor deze avond!
Kaarten zijn vanaf nu voor slechts een tientje verkrijgbaar via www.deschoof.nl.