Op zaterdagavond 10 februari treedt KaaBee op met een liedjesprogramma, in de loop van de jaren geschreven door zijn alter ego Kees Botman.

De naam KaaBee ontstond 50 jaar terug door Kees zijn speciale voetbalverslagen in het voetbalblaadje van VVW. KaaBee werd artiest in huize St. Jozef tijdens carnaval en daarna kwam het KaaBee cabaret, waarin neef Koos Botman samen met Kees als een soort Snip en Snap furore maakten op het toneel, met zang en begeleiding in wisselende samenstelling en volle zalen vermaakten in Wervershoof.

Hoogtepunt werd de show Beebieboomers in 2013. Toen raakte de koek op, de accu leeg en de inspiratie weg. Er kwamen de jaren daarna minder aanvragen voor een optreden en toen hebben Kees en Koos een weloverwogen besluit genomen om te stoppen met het KaaBee cabaret. In 2018 kwam er een zeer geslaagd laatste optreden met 25 jaar KaaBee cabaret . Een tijd om nooit te vergeten. Met Theo en Els Spigt, Daphne Franqinet, Kees Appelman, leden van het Volksorkest ,Else van Balen-de Beer, Sjaak, Jelle en Harm Steltenpool en Dorien Neefjes. En vooral met de sketches met Koos.

In de afgelopen 45 jaar is Sjaak Steltenpool een trouwe hulp gebleven en een steun geweest met het invullen van muziekakkoorden en aanvulling van de teksten van Kees. Door een zin of woord aan te passen, met name in het Westfriese dialect. Zôdat ’t woisie lekker loupt! 50 jaar KaaBee, 45 jaar met Sjaak, dat moet gevierd worden! Samen met zijn zonen Harm en Jelle en met Dorien, zij die Kees ondersteund met de zang, want ’t joôje ken ’t toch niet allien, de mooiste liedjes van KaaBee in de Schoof!

Zaterdag 10 februari om 20.00 uur in de Schoof in Wervershoof, zaal open 19.30 uur. Entree 12,50 per persoon incl. pauzedrankje. Kaarten zijn te verkrijgen op ’t durrup, bij Rheinno Mode Dorpstraat 50. 

Tot ziens bij KaaBee!

Vorig artikelKarin Wildöer en Jeroen Aker zingen in Oosterleek
Volgend artikelActiviteitenagenda de Schoof van 10 t/m 17 januari