Het is ondertussen al weer ruim 10 jaar terug dat Willen & Doen tot leven kwam. In het najaar 2007 vertrok ik naar Zuid Afrika om een droom te verwezenlijken. ‘Ga er voor,’ werd mij gezegd. Ik pakte mijn boeltje, richtte eventjes de stichting op, trok uit mijn omgeving een bestuur uit de kast, deed gezamenlijk wat onderzoek en vertrok naar Bloemfontein in Zuid Afrika.

Tien jaar geleden kwam ik terug uit Zuid Afrika. Mijn droom was een kindertehuis te openen voor aids wezen en mijn droom kwam uit. Met het bestuur hebben wij besloten om deze memorabele dag niet voorbij te laten gaan. Wij hebben besloten om hieraan een groot feest te bundelen, wat de 24ste juni is gepland. Aanvang 15.00 uur tot 19.00 uur in Dorpshuis- cafe de Werf in Hauwert.

Op het feest zal aandacht gegeven worden over alles wat wij hebben gerealiseerd, doch in korte presentaties. Het Wervershoof Volksorkest zorgt voor de muziek en er zijn ook nog verschillende gast optredens. Voor kinderen zijn er buiten springkussens en versnaperingen en de kroegbaas brengt lekkere hapjes rond.

Willen en Doen nodigt iedereen uit die ons een warm hart heeft toegedragen. Groeten van Wil Groot