Jolien Kistemaker schrijft en zingt kwetsbare, ontroerende maar ook lichte Nederlandstalige liedjes en gedichten over opgroeien, liefdes en de levensvragen die al van kinds af aan door haar hoofd spoken. Zij deelt deze op een intieme maar ook humoristische manier met haar publiek.

Onlangs verscheen haar eerste album onder de titel ‘Wij’.  Tijdens dit theatrale concert wordt Jolien begeleid door drie muzikanten: gitarist Noortje Vredeveld, percussionist Ruben Maathuis en violist en zangeres Saskia Egtberts. En nog weetje, de naam Kistemaker verraad al dat Jolien sporen in West Friesland heeft.

Een reactie van iemand uit het publiek:‘‘Jolien brengt de Nederlandse taal tot leven in mooie, lieve, ontroerende, kleine maar vooral ook humoristische liedjes. Ze is heel puur, heeft een prachtige uitstraling en het is een feestje om naar haar zang te luisteren! Haar voorstellingen zijnlevendig, boeiend en vol energie’’ aldus één van de bezoekers.

Onlangs kwam haar eerste album uit, getiteld ‘Wij’, waarop een selectie van nummer uit deze voorstellingen te horen is. Het album is te beluisteren via o.a. Spotify en Itunes, maar ook verkrijgbaar op CD. Daarnaast is jolien actrice, zangeres en danseres bij o.a. het Herman van Veen Arts Center, Kindertheater de Toverknol en creëert ze dans- en theatervoorstellingen voor kinderen, zoals de educatieve duurzaamheidsvoorstelling ‘Max en Keet redden de wereld’ en danstheatervoorstelling ‘Ik zie ik hoor wat jij niet voelt’

Jolien Kistemaker met haar muzikanten 6 maart 2020 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De deur is open om 19.45 uur. Toegang: € 15,- inclusief koffie, thee en pauzedrankje. U kunt u reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Meer informatie op www.hauwertinconcert.nl; en www.jolienkistemaker.nl