…. om te bieden op één van de 70 kavels die in de catalogus van onze Gemeenschapsveiling worden aangeboden. Afgelopen vrijdagavond was de kick off van onze eerste (en hopelijk ook laatste) onlineveiling in onze ‘gemeenschapsveilinghistorie’.

Vooraf was er héél veel spanning binnen ons bestuur; gaat de ‘gemiddelde Wervershover’ digitaal zijn of haar bod uitbrengen? Met grote opluchting kunnen we jullie melden dat het antwoord daarop is: JA. Vanaf het allereerste moment stroomden de biedingen binnen en het blijft maar doorgaan. Een geweldige ervaring en ook een blijk van waardering aan al degenen die zich hiervoor hebben ingezet.

Ook online hebben we de Wervershovers dus kunnen mobiliseren; hoe mooi is dat? We zijn onze Gemeenschapsveiling 2021 begonnen met een geldinzamelingsactie, een actie die tot nog toe het prachtige bedrag heeft opgebracht van € 25.896,00 en nog komen er elke dag bedragen binnen.

Tijdens onze kick off zijn ook de prijswinnaars bekend gemaakt van de verloting die gekoppeld was aan deze actie. Aan de winnaars zal door ons een bedrag van € 0,01 worden overgemaakt met de mededeling dat ze in de prijzen zijn gevallen en het verzoek om contact met ons op te nemen.

Af en toe moet je inventief zijn en dat leer je wel in deze coronatijd. Dit alles gebeurde onder toezicht van notaris Rinske Mantel die via een telefonische verbinding ook symbolisch één van de eerste koopjes voor haar rekening nam. Daarmee was het officiële startschot gegeven van de Gemeenschapsveiling 2021. Wil je nog even terugkijken naar onze kick off, ga dan naar onze website www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl waarop het filmpje direct is te zien.

Maar we zijn er nog niet; tot en met zondag 14 maart a.s. kan er nog geboden worden. Mocht je je nog niet hebben geregistreerd dan kan dit nog steeds via de eerder genoemde site. Registratie is een voorwaarde om mee te kunnen bieden. Mocht er na jouw bod een hoger bod zijn uitgebracht dan ontvang je een mailbericht met daarin de mededeling dat je bent overboden; uiteraard heb je dan de gelegenheid een nieuw bod uit te brengen. Zondag 14 maart rond de klok van 16.00 uur vindt de ‘Grande finale’ plaats. We zijn dan weer te zien en te volgen via een livestreamverbinding op Facebook. Het exacte tijdstip is tegen die tijd te vinden op onze website. Samen met jullie gaan we dan het laatste uur beleven van onze onlineveiling 2021. Ga hiervoor naar onze site en klik daar op de link die hiervoor is aangemaakt.

Om toch nog een beetje ’t Fortuin gevoel in huis te halen kun je ook nog een ‘Borrelbox Gemeenschapsveiling’ bestellen bij Frank en Karin. Ligt je catalogus al bij het oud papier (we kunnen ons dat natuurlijk niet voorstellen), geen nood: onze (mini) catalogus is ook te vinden op onze site. (Even doorscrollen naar beneden). Zie je het bieden niet zitten dan kun je je ook richten op de koop van een pakket tegen een vaste prijs (kies dan voor de button ‘koop pakket’); ook daarmee steun je de vele verenigingen binnen onze gemeenschap.

Het bieden op de pakketten tegen een vaste prijs kan t/m zondag 21 maart 17.00 uur. We verwachten een grote stroom aan bieders op zondag 14 maart; in het ergste geval zou het zomaar kunnen gebeuren dat de site aan het einde van de middag overbelast raakt (wat we natuurlijk niet hopen). We raden je dan ook aan om niet tot het allerlaatste moment te wachten met het uitbrengen van een bod op een artikel waar je je zinnen op hebt gezet. Kijk je ook mee a.s. zondagmiddag naar onze ‘Grande finale’? Top! We ontmoeten je graag.

Bestuur Gemeenschapsveiling Wervershoof