Dinsdagochtend 8 december 11.55 uur kregen we het bericht van het plotseling overlijden van Shawn Pritchard. Velen in Wervershoof en omgeving kennen hem als hét gezicht van de bar van sociaal cultureel centrum De Schoof.

Sinds 1997 was Shawn als vrijwilliger betrokken die zich gaandeweg ontpopte als een onmisbare kracht binnen de organisatie. “Waar vind je tegenwoordig nog een goede timmerman, die – wat zijn ogen zien- met zijn handen maken kan?” Dit citaat slaat op de vakman Shawn.

Als vakbekwaam vloerenlegger maakte hij ook de mooiste dingen in De Schoof: meubels, kasten en ook de bar, waar hij als hotemetoot van de barvrijwilligers op een correcte en rustige manier de scepter zwaaide. Vele uren bracht hij door in De Schoof, zijn tweede (t)huis.
Shawn, een doener en geen prater, die altijd klaar stond voor de ander. Sociaal en betrokken, hulpvaardig en betrouwbaar. Een onmisbare kracht.

“Ik ben zo moe”, vertrouwde hij de laatste tijd een enkeling toe. Het advies om zichzelf wat meer rust te gunnen, negeerde hij vanuit zijn plichtsgevoel.

Op maandag 7 december kreeg hij zijn rust op 57-jarige leeftijd. Veel te vroeg is van ons heengegaan Shawn Pritchard. Dat hij moge ruste in vrede.

Bestuur en medewerkers scs De Schoof.

In de hal van de Schoof, dicht bij zijn geliefde bar, ligt een condoleanceregister. Mocht u zich geroepen voelen om een herinnering achter te laten, bent u van harte welkom.