Aanstaande zondag, 12 januari, speelt de Ierse band Coracle weer in het Raadhuis. Coracle brengt prachtige ballades ten gehore, zoals the Dutchman en Song for Ireland, die vol overgave worden gezongen door de Noord-Ierse zanger Jim Spiers.

Deze worden afgewisseld met vrolijke pubsongs van o.a. de Dublinners, Christy Moore en de Fureys en enkele opzwepende instrumentale nummers. Mede door de kleinschaligheid en de gezellige opstelling in onze sfeervolle concertzaal, waant het publiek zich bij een optreden van Coracle bijna in een Ierse pub, waar immers ook de muzikanten en het publiek door elkaar zitten. Naast Jim, die tevens bodhrán en tin-whistle speelt, bestaat Coracle uit gitarist Ron Newson, violist en mandolinespeler Piet Kolderman, bouzouki-speler en gitarist Theo Burghouts en dorpsgenoot Bas Berkhout op banjo, harmonica, trekzak, fluit, lepels, e.d.

Het concert is van 14.00 uur tot 16.00 uur en de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar dus reserveren wordt aanbevolen.  De kaarten à € 6,00, inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang, zijn te reserveren op raadhuis@oudwervershoof.nl of 0228-582377.

Voor bezoekers voor wie het traplopen een bezwaar is, is er een lift in het gebouw; graag even vermelden bij het reserveren.

Wordt verwacht: 2-2: Johan Keeman, 8-3: Key2Hearts, 5-4: Coming Home.