Het virus van Sinterklaas is weer volop aanwezig. Voor velen onder ons een mooie tijd met aandacht voor elkaar met cadeau’s en natuurlijk de verzen en rijmen. Sinterklaas rijdt niet dezer dagen over het dak van de Werenfriduskerk.

Omdat er toch geen schoorsteen te vinden is, maar!… Die oude leien zouden Sint en Piet best kunnen opknappen en als cadeau kunnen aanbieden voor iedereen die een lei als aandenken wil geven aan familie, vriend, buur of kennis.
En zo is het plan geregeld dat Pietermannen oude leien hebben weten te verzamelen , schoongemaakt hebben en door Drukkerij Roetveeg en Zwart de leien heeft laten bedrukken met een afbeelding van onze monumentale Werenfriduskerk.

Al is de Sint best wel op de hoogte dat vele Wervershovers al zo’n prachtig lei in bezit hebben, het is in deze Sinterklaastijd een mooie gelegenheid om een lei van 145 jaar oud als presentje te geven voor iedereen die nog niet in de gelegenheid was of het nog niet wist. De prijs voor een lei is 25 euro, waardoor je meteen de restauratie sponsort van onze kerk. De leien zijn namens Sint en Piet verkrijgbaar bij Kees Botman, Simon Koopmanstraat 156 telefoonnummer 0228-751555 of 06-53168963.

Wilt u sponsoren op een andere wijze, dan kan dat via onze website: werenfriduskerk.nl . Onze acties blijven doorgaan ondanks de beperkingen en via onze website is er heel veel mogelijk met elk bedrag van groot tot klein, alles is welkom. Dat alles met als doel een nieuw betrouwbaar dak wat generaties lang meegaat en dat zelfs Sinterklaas met zijn paard, met een gerust hart er over heen zou kunnen rijden.
Namens de R.C. KaaBee