Vanaf volgende week gaat de bibliotheek in de Schoof weer open! Helaas nog niet zoals we gewend zijn, want de bibliotheek moet aan een flink aantal voorwaarden voldoen. De bibliotheek gaat open op iedere donderdagmiddag van 13.30 – 17.30 uur!

Zo mogen er maximaal 5 personen naar binnen. Bovendien zijn er alleen leden welkom. Neem uw pasje mee. Dit aantal zal bijgehouden worden door een vrijwilliger bij de deur, aan de hand van het welbekende winkelmandjessysteem. Probeer uw bezoek aan de bibliotheek zo kort mogelijk te houden, zodat er op de donderdag veel mensen als mogelijk een boekje kunnen lenen.

Het DCWF prikpunt gaat gewoon door! In andere minder betrouwbare kranten werd geschreven dat er vanaf 29 juni geen prikken meer in de Schoof zou plaatsvinden. Maar, wat in de binding staat is waar. U kunt gewoon bij ons terecht. Omdat er andere prikpunten in de regio heropenen, is in de Schoof de oude situatie weer in ere hersteld. Het prikken vindt weer plaats in ruimte 15.

Verder gaan wij nog gezellig door met de Sub, biljarten op de dinsdag en zijn drukdoende met het plannen van allerlei terugkerende en nieuwe activiteiten! Paaldansen gaat waarschijnlijk weer opstarten, koor creatiekracht, rijbewijskeuring… We hebben het er bijna alweer druk van. Als het corona virus enigszins onder controle blijft, zal het een prachtig nieuw seizoen worden.

Vorig artikelZomeravondfietstochten café de Ark
Volgend artikel