Zondag 6 oktober is het weer tijd voor het traditionele HERFSTBOCKBIERFESTIVAL.

Dit jaar hebben wij 5 heerlijke bockbieren op de tap, te weten: Punt Weizenbock, krachtige tonen van donker fruit en de zachte smaak van Weizen, 6,5 % alc.

Van Slag Binnenwerk, alle ingrediënten zijn op elkaar afgespeeld als het binnenwerk van een Zwitsers horloge, dus laat de bladeren maar van de bomen waaien terwij de regen tegen de ramen tikt, met dit bockbier zitten we voorlopig goed binnen, 6,9% alc.

Oudaan herfstbock, ditbier word in de kelder van het stadskasteel gebrouwen, een volle niet te zoete bock. Alles wat je van een bockbier mag verwachten zit erin, karamelachtige tonen en een kaaraktervolle bitterheid. 6,5% alc.

Van Vollenhoven bokbier, gebrouwen door Poesiat en Kater in Amsterdam, gebrouwen met maar liefst 6 soorten mout. Een traditioneel bokbier, zoetheid en bitterheid zijn goed in balans met tonen van karamel en geroosterde mout. 6,5% alc.

Brugse bock, een unieke receptuur en speelt in op de Nederlandse en Duitse traditie om jaarlijks een seizoensgebonden bockbier op de markt te brengen. Gebrouwen met geroosterde moutsoorten en heeft een kastanjebruine kleur met stevige schuimkraag. Kruidigheid en donker fruit typeren het aroma, de smaakbeleving word gekaraktiseerd door een lichte bitterheid met tonen van karamel en rozijn. 6,5% alc.

Het duo Bakker & Niehaus zorgen voor voor de muzikale omlijsting. Pieter Bakkeren Sander Niehaus spelen al jaren in de band Alice Spring. Zij pelen Country Pop, Rock & Roll, nederlandstalitg en natuurlijk Ierse Folk.

De combinatie van mooie Bockbieren en gezellige muziek staat garant voor een heerlijke herfstzondagmiddag. Aanvang 17.00 uur.