20 december was het zover, deze avond waren de dames ook uitgenodigd. De opkomst was heel goed met 67 mensen en om 20.15 uur opende onze voorzitter Wil Sijm de avond. Maar eerst vraagt hij een moment stilte voor de overleden vrouw van ons lid Simon Tensen. Hierna vertelt hij een mooi kerstverhaal in ons Westfriese dialect.

Na de koffie en gebak nemen Klaas en Anneke Koomen het stokje over met een mappenquiz. Het hele gezelschap wordt gemixt en met 8 mensen per tafel moeten er vele vragen, foto’s, en rebussen worden opgelost. De rebussen waren pittig maar er waren toch veel goede oplossingen.

Ook het zakjes voelen, wat vorig jaar goed was bevallen, vooral bij de dames, is er weer bij. Na ongeveer 15 minuten werd er gewisseld van tafel en rond 22.30 uur was de uitslag bekend. Frank en Karin Bot hadden 8 daghappen gesponsord maar aangezien er een tafel is met 9 personen die heeft gewonnen, wordt er alsnog door Frank en Karin 1 extra bon bij gedaan! Super en veel dank daarvoor!

De winnaars moeten van kranten een hoed vouwen , opzetten en 3x heel hard hoi,hoi,hoi roepen. De uitslag is, 1e groep 1, 2e groep 6, 3e groep 7, 4e groep 3 en 5, 6e groep 4, 7e groep 8, 8e groep 2, Wil sluit af en wenst iedereen een goed ,gezond en een gelukkig Nieuwjaar. Hierna wordt er nog gezellig nagezeten , de bediening is top en we kunnen terugzien op een mooie geslaagde avond.

Bezoekt u ook eens onze website: www.hsderoos.nl

Vorig artikelHappy New Year Party!
Volgend artikelHet gaat dooien op het Raadhuisplein