Donderdag 29 december gaat de ijsbaan dit jaar voor de laatste keer open. Vanaf 13.00 uur tot 21.00 kan er gebruik van worden gemaakt door de jeugd van ons dorp en omgeving vanaf ca 17.00 uur gaan de lichten aan en kan er ook in de avonduren worden geschaatst.

Vanaf 20.00 uur begint de sluitingsvond voor de sponsoren en de vrijwilligers die ons met raad en daad ter zijde hebben gestaan.

Vanaf 20.00 uur zijn alle sponsors en medewerkers welkom om de afsluitingsavond  tot ca 22.00 uur te vieren. Onder het genot van een hapje en drankje en de muziale omlijsting van zanger/gitarist Richard de Beer en Jeffrey Oud kunnen de laatste pirouettes worden gemaakt.

Gezien het grote success is de organisatie voornemens om volgend jaar de baan weer te gaan gebruiken.

De ijsbaan die mede is mogelijk gemaakt door Oranjevereniging Maxima’al, de gemeente Medemblik, de dorpsraad Wervershoof, de hulp van vrijwilligers, IJsclub De Noord. Ook dankzij de financiële inbreng of bijdrage in goederen van onderstaande bedrijven is het gelukt de ijsbaan te leggen: Groot en Nieuweboer; Boos Bestrating; Richard Kragting, Bakker Swart, Steltenpool Sport, Boos Rijwielen, Slagerij Ruiter, D. Koper beschoeiingen en asbestsanering, D. Vertelman bouwbedrijf; Marga Sijm, Peter Immen A&P Flowers, ‘t Fortuin, Vidra, Slagerij Ruiter, Jos Botman, Boos Tweewielers, Hubo.
U kunt nog steeds dit initiatief steunen door middel van sponsoring. Meld u bij Hans Steltenpool, tel 06-51 80 88 09
Namens de organisatie, Hans Steltenpool.

Vorig artikelHerensociëteit de Roos decemberavond 2016
Volgend artikelEen frisse nieuwjaarwandeling maken in het Winters bos