Vrijdagavond 26 januari ontvangen we graag Helen Botman in de Witte Kerk. Helen heeft een stem die je nooit meer vergeet. Hartstochtelijk, verleidelijk, dromerig en expressief. Helen treedt deze keer naar voren met een prachtige verzameling songs van eigen hand, die ondubbelzinnig bewijzen wat ze in de titelsong kort maar krachtig verklaart: ‘I Sing’.

Helen gaat met haar droomtrio Ton Nieuwenhuizen (bas en productie), Rob Stoop (piano), Arthur Lijten (drums) met ‘I Sing’ muzikaal op zoek naar de ultieme expressie. De vertelkracht van de folk, de lichtvoetigheid van de pop en het experiment van de jazz wisselen elkaar speels af, en daartussendoor deelt Helen haar herinneringen, ervaringen en inspiraties.

Niet alleen haar eigen, persoonlijke songs krijgen alle ruimte. Ze brengt ook een ode aan Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones en schreef een verzameling eigen songs over liefde, afscheid en verlangen. Wie zich laat raken door ‘I Sing’, wordt deelgenoot van spetterend spelplezier, vibes en passie waarmee Helen en de mannen de wereld muzikaal kleuren. Met als verbindend element haar onweerstaanbare stem, ‘I Sing’.

Helen Botman speelt vrijdag 26 januari 2018 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.45 uur. Toegang: 12,50,- inclusief kop koffie of thee.

U kunt naast kaartverkoop aan de kerkdeur ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com.

Zie ook www.hauwertinconcert.nl

www.helenbotman.com;

Vorig artikelKerstboom geveld
Volgend artikelOpen repetitie en kennismakingsavond Popkoor EQuality